Честотно звуколечение – що е то?

Честотите на д-р Райф

Още през миналия век е открито, че бактерия, вирус и паразит имат собствена индивидуална честота на трептене. Когато честотата е известна, патогенът може да се унищожи като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му. Стените на мембраните се разрушават и така патогенът умира.

Това откритие на д-р Роял Реймънд Райф през 30те години на 20 век предизвиква сензация – всяка болест, причинена от патоген (бактерия, вирус или гъбички), може да се излекува. При това не се засягат здравите човешки клетки, защото функционират на различни честоти. Честотният генератор на Райф се използва като средство срещу СПИН, ревматизъм, грип, астма, шарка, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др. Подходящата честота, която унищожава мембраните на патогена, ученият нарича „смъртоносна осцилаторна стойност“.

Модерните електронни микроскопи убиват всичко, което е под тях, и изучават само мумифицирани остатъци. Изобретеният от Райф микроскоп обаче „вижда“ и движението на живи вируси, докато си променят формата, за да се нагодят към околната среда. Така ученият успява да наблюдава дори процеса на преобразуване на здрави клетки в туморни. Всеки микроб има индивидуален спектроскопен подпис. При изследване на микроорганизма с кварцови призми (принцип, използван във вирусния микроскоп за филтрация на монохроматична светлина – противовъртящи се призми на Райсли) върху обекта се фокусира светлина с точно определена дължина на вълната. Тази дължина на вълната резонира със спектроскопния честотен подпис на микроба и разрушава стените на мембраната му. За да докаже тезата си, изследователят се наема да излекува 16 болни в крайна фаза на рак. През 1934г. Южнокалифорнийският университет назначава изследователска комисия, която да проследи лечението, и след деветдесет дни да прегледа пациентите, ако те са все още живи. Три месеца по-късно лекарите констатират, че 14 са излекувани. След още четири седмици и другите двама са напълно здрави.

С откритията си Райф печели уважението на колегите си. На 20 ноември 1931г. четиридесет и четирима от най-уважаваните медици в страната правят празненство в негова чест под надслов „Краят на всички болести“. Но през 1939 г. АМА (Американската медицинска асоциация) се възползва от всички средства и власт, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Почти всички от тези изтъкнати лекари и изследователи се отричат от Райф, а в навечерието на конференцията, на която се очаквало да бъдат обявени резултатите от изследванията му, неговият дарител д-р Милбанк Джонсън (бивш президент на Южнокалифорнийската Медицинска Асоциация) е смъртоносно отровен и документите с резултатите изчезват безследно.

Райф е принуден да разпродаде всичко, останало от лабораторията му, и умира беден и забравен през 1971г.

ИНФОРМАЦИЯТА ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ

В следващия списък ще откриете част от запазените честоти на д-р Райф – кликнете върху име на заболяване/състояние, за да слушате честотата (препоръки погледнете по-долу след посочения плейлист):

Препоръки за слушане

Честотите е необходимо и препоръчително да се слушат със слушалки или много добра озвучителна техника. Необходимо е да се отдадете на самите честоти, да се впуснете в тяхното приемане, за да имате максимален ефект.  Добре е програмите да се използват с  умереност първоначално (60-120 мин), защото обикновено се отключат освобождаващи и изчистващи процеси в организма. Препоръчително е да сте легнали, със затворени очи, така че да е удобна тази поза и за поставените на главата слушалки. Отпуснете се, за да приемете максимално разгърнат честотен диапазон. Отпускането като за медитация разгръща самите вас до безкрайност и лечебните честоти се възприемат максимално ефективно.

Ако дадена честота не ви допадне, можете да изберете подобна на нея, но може да се замислите и защо не ви допада, и дали именно поради факта, че не ви допада (излиза извън зоната на комфорт), всъщност е полезна и работи?

За хора носещи пейсмейкър, бременни и деца под 16 години слушането на честотите може да бъде противопоказно и не се препоръчва. Самите честоти могат да повлияят на апарата или да променят развитието на плода.

Не бива да се слуша, докато се шофира или се оперира с тежки машини.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart