Често Задавани Въпроси – за Билковите продукти Народно биле

Тук ще откриете често задаваните въпроси за приема, качествата и ефективността на билковите продукти Народно Биле. Ще се радваме да споделите и своите въпроси на имейл: chudo.narodnobile@gmail.com

Приемът се осъществява по индивидуалното предписание на всяка листовка, между един и три пъти на ден.

Ефектът от прием на билките идва след един до три месеца. Това време е необходимо, за да се адаптира организмът към билката и да усвои полезните й свойства и качества, като извлече необходимите вещества  и честоти. Вследствие организмът се научава сам да произвежда тези вещества и честотни трептения, при което ефектът остава дълготраен.

 

Почивка може да се направи след продължителност на приема 3 месеца (90 дни). Препоръчителната почивка е 1 месец (30 дни). Не се създава зависимост към билките!

Странични реакции не са наблюдавани при нито един от билковите продукти, тъй като съставът им е напълно натурален. Единствено възможен (но не е наблюдаван) страничен ефект може да има при конкретна непоносимост на организма към дадена билкова съставка.

 

Препоръчително е да се приемат до два различни еликсира по едно и също време. При прием на повече от два различни еликсира организмът се пренасища и ефектът отслабва.

 

 

Дозата за деца е наполовина на посочената за възрастните. Деца (до 7 г.) приемат еликсирите точно по схемата, посочена за възрастен, но с намалено наполовина количество. Деца над 7 години приемат еликсирите по посочената схема за възрастен.

Срокът на годност е отбелязан с печат индивидуално върху всяка листовка, прилежаща към дадения билков продукт. Стандартният срок на годност е 1 година от отварянето на продукта. Не е необходимо съхранение в хладилник.

Сертификатите на продуктите ще откриете ТУК

Shopping Cart
0