Рецепта с черен бъз за имунитет (по Петър Димков)

Следва оригиналната рецепта с черен бъз на народния лечител Петър Димков – лек за целия организъм и имунна система!

Рецепта с черен бъз за имунитет (по Петър Димков)

Оригиналната рецепта на народния лечител за здраве на цялото тяло!

Instructions
 

  • В буркан от 5 кг. се редят ред зърна черен бъз (2 см. дебел), ред ситна захар. Най-горният пласт е захар – 9 см. Вместо капак се слага парче платно и бурканът се оставя на светло и слънчево място така, че захарта да се стопи. Прецежда се през тънка кърпа като се изстисква. Налива се в бутилки и се завързва с платно, а не с тапа, и се държи на хладно място, за да не вкисне.
    Ако все пак затворите с тапа или капачка бурканите/бутилките – отваряйте ги всеки ден или не ги дръжте плътно затворени, защото от ферментационния процес може да се пръснат. Плодчетата можете да не изхвърляте, а да ги направите на конфитюр.
  • От така приготвеното лекарство се прилага по 1 с.л. сутрин, обед и вечер на гладно, 20 минути преди хранене. При профилактика може само веднъж дневно – сутрин.
  • Тази рецепта се препоръчва при редица случаи: като превантивна мярка за общо укрепване на имунната система, срещу състаряване и бръчки, против простуда и грип, та дори срещу рак. Не бива да използвате зелени зърна, а само тъмни и зрели зърна. Зелените плодчета див бъз съдържат отровни вещества.
Keyword здраве, имунитет, лек, природно средство, черен бъз

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Recipe Rating




Shopping Cart